E-learning voor Schoonheidsspecialisten: Ontdek de Toekomst van Training met Re-sence
E-learning: De Toekomst van Training voor Schoonheidsspecialisten
31 mei 2024 

E-learning: De Toekomst van Training voor Schoonheidsspecialisten

In een branche die zich voortdurend ontwikkelt, sta ik, Suzan Oerlemans, aan de vooravond van een revolutionaire verandering met de ontwikkeling van Re-sence, onze nieuwste salonsoftware. De reis die leidde tot de creatie van Re-sence was zowel persoonlijk als professioneel verrijkend, een reis gevoed door de behoefte om de toekomst van schoonheidsspecialisten veilig te stellen door middel van innovatie en technologische vooruitgang.

Geconfronteerd met het nijpende tekort aan gekwalificeerde professionals binnen de schoonheidsindustrie, begon ik de beperkingen van traditionele trainingsmethoden te erkennen. Deze methoden waren niet alleen tijdrovend en kostbaar, maar boden ook niet de flexibiliteit en diepgang die nodig is om de veelzijdige vaardigheden van ons vak te omarmen. Het was duidelijk dat een verschuiving noodzakelijk was, een verschuiving naar een meer toegankelijke, efficiënte en omvattende leerervaring.

Met Re-sence wilde ik een platform bieden dat verder gaat dan de traditionele trainingsgrenzen. E-learning staat centraal in deze visie, waarbij we gebruikmaken van interactieve modules, 24/7 beschikbaarheid, en een breed scala aan leermaterialen om een grondige en boeiende leerervaring te garanderen. Dit is niet slechts een antwoord op het tekort aan vakmensen; het is een stap naar het verhogen van de algemene kwaliteitsstandaarden binnen onze branche en het verzekeren van een toekomst waarin continue groei en ontwikkeling centraal staan.

Re-sence is mijn bijdrage aan de toekomst van schoonheidsspecialisten, een toekomst waarin innovaties ons in staat stellen om niet alleen onze vaardigheden te verbeteren, maar ook de manier waarop we onze diensten leveren en onze klanten benaderen. Ik nodig je uit om samen met mij deze nieuwe horizon te verkennen, om te zien hoe Re-sence jouw salon en jouw aanpak van schoonheidsverzorging kan transformeren. Dit is niet alleen een uitnodiging om een demo van onze software te ervaren, maar ook om deel uit te maken van een beweging die streeft naar excellentie, innovatie, en de voortdurende evolutie van de schoonheidsindustrie.

Samen zetten we stappen naar een toekomst waarin technologie en vakmanschap hand in hand gaan, een toekomst waarin elke schoonheidsspecialist de tools heeft om te excelleren en te innoveren. Welkom bij Re-sence, waar we samen de schoonheidsbranche herdefiniëren.

Over de schrijver
Wie ik ben? Mijn naam is Suzan Oerlemans en ik ben al 25 jaar een huidexpert en inmiddels ondernemer in deze tak. Mijn passie voor de huid heeft me gemaakt tot een ware huidfreak, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als innerlijke gezondheid. In het verleden heb ik de Beauty Award gewonnen, destijds nog op nationaal niveau. In de daaropvolgende jaren ben ik leidinggevende geworden van een team en heb ik mijn ondernemerschap ontwikkeld. Rond 2013 ben ik medeoprichter geworden van Cellics Natural Skin Suppletie, waar ik formules heb ontwikkeld en trainingen heb gegeven. Ik heb huidexperts begeleid in het begrijpen van de huid met behulp van de Cellics huidscan en heb ze getraind op het gebied van vitaliteitsexpertise, zowel innerlijk als uiterlijk. Persoonlijk ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in onze innerlijke wereld en vitaliteit in de ruimste zin van het woord. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar maximale vitaliteit. Wat mij Suzan maakt, is mijn verlangen om me op een dieper niveau te verbinden met een onderwerp. Ik zoek altijd naar inzicht, en wel op een breed scala aan vlakken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren laten begeleiden door de beste ondernemers, waaronder Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers, ja die van de bh’s. Hierdoor heb ik kunnen groeien en ben ik uitgegroeid tot een ervaren en volwassen ondernemer. Kortom, ik heb alle aspecten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. Dat ben ik, Suzan.
Reactie plaatsen