Early Bird Korting: Ontdek de Innovatie-Revolutie met Re-sence op 3 maart!
Early Bird Korting: Jouw stoel voor de innovatie-show met Re-sence!
21 januari 2024 

Early Bird Korting: Jouw stoel voor de innovatie-show met Re-sence!Hallo beauty- en welzijnsprofessionals!

Wat een opwindende tijd om met jullie te delen! Ik ben Suzan Oerlemans, jouw gids in innovatie, en ik kan nauwelijks mijn enthousiasme onderdrukken terwijl we ons klaarmaken voor een geweldige reis naar de toekomst van jouw praktijk. 🚀

Early Bird korting: Jouw ticket naar vernieuwing!

Ik heb een geweldige aankondiging voor je - op 3 maart 2024 lanceren we een Early Bird-aanbieding die je niet wilt missen! 🎉 Als je altijd al de pionier van innovatie in jouw vakgebied wilde zijn, is dit het moment waarop je hebt gewacht.

Wat maakt deze Early Bird Deal zo geweldig? Nou, ik ga je niet alleen vertellen; ik ga het je laten zien! We gaan niet één, niet twee, maar zes fantastische functionaliteiten van onze applicatie demonstreren, recht voor je neus. Van georganiseerd cliëntenbeheer tot efficiënte processen, deze Early Bird Deal is jouw ticket naar een praktijk die moeiteloos floreert.

Waarom Early Bird? Waarom Nu?

Als jij, net als ik, gelooft dat de toekomst van welzijn en schoonheidszorg vraagt om innovatie, dan is deze Early Bird Deal speciaal voor jou. Hier zijn een paar redenen waarom je erbij moet zijn:

  • Innovatieve demonstraties: Ik ga live op 3 maart en deel niet alleen informatie, maar demonstreer ook hoe Re-sence jouw praktijk zal transformeren. Van de kracht van georganiseerd cliëntenbeheer tot efficiënte processen, je ziet het in actie!
  • Exclusieve voordelen: Als Early Bird krijg je niet alleen een primeur van onze innovatieve applicatie, maar geniet je ook van exclusieve voordelen. Vertrouw me, je wilt deze extraatjes niet missen!

Voor wie is dit?

De Early Bird Deal is er niet alleen voor schoonheidsspecialisten. Ben je een holistisch diëtist, integraal therapeut of een andere welzijnsprofessional? Dan is dit ook voor jou! Als je innoverend wilt ondernemen, moet je hierbij zijn.

Klaar om jouw stoel te reserveren voor de innovatie-show? Wacht niet, de Early Bird Deal komt eraan! 🌟 Klik hier om jouw plek te claimen en bereid je voor op een reis naar een praktijk die niet alleen draait, maar schittert!

Ik kijk er zo naar uit om je te verwelkomen op 3 maart. Laten we samen jouw praktijk transformeren!

Met innovatieve groeten,

Suzan Oerlemans founder van Re-sence

Over de schrijver
Wie ik ben? Mijn naam is Suzan Oerlemans en ik ben al 25 jaar een huidexpert en inmiddels ondernemer in deze tak. Mijn passie voor de huid heeft me gemaakt tot een ware huidfreak, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als innerlijke gezondheid. In het verleden heb ik de Beauty Award gewonnen, destijds nog op nationaal niveau. In de daaropvolgende jaren ben ik leidinggevende geworden van een team en heb ik mijn ondernemerschap ontwikkeld. Rond 2013 ben ik medeoprichter geworden van Cellics Natural Skin Suppletie, waar ik formules heb ontwikkeld en trainingen heb gegeven. Ik heb huidexperts begeleid in het begrijpen van de huid met behulp van de Cellics huidscan en heb ze getraind op het gebied van vitaliteitsexpertise, zowel innerlijk als uiterlijk. Persoonlijk ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in onze innerlijke wereld en vitaliteit in de ruimste zin van het woord. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar maximale vitaliteit. Wat mij Suzan maakt, is mijn verlangen om me op een dieper niveau te verbinden met een onderwerp. Ik zoek altijd naar inzicht, en wel op een breed scala aan vlakken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren laten begeleiden door de beste ondernemers, waaronder Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers, ja die van de bh’s. Hierdoor heb ik kunnen groeien en ben ik uitgegroeid tot een ervaren en volwassen ondernemer. Kortom, ik heb alle aspecten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. Dat ben ik, Suzan.
Reactie plaatsen