Leer en Groei: Re-sence Vingerafdruk voor Bedrijfsontwikkeling
Groeien met Kennis: Re-sence Vingerafdruk
11 februari 2024 

Groeien met Kennis: Re-sence Vingerafdruk

Transformeer Jouw Bedrijf met Re-sence Vingerafdruk

Lancering Re-sence 3 maart 2024

De Kracht van E-learning

Re-sence Vingerafdruk biedt de mogelijkheid om van elke handeling, behandeling, of instructie een leerzame video te maken. Deze video's kun je eenvoudig uploaden naar jouw persoonlijke Re-sence Vingerafdruk en aanvullen met tekst en zelfs audio-bestanden. Hiermee leg je niet alleen de werkprocessen vast, maar creëer je een unieke blauwdruk van jouw bedrijf.

Unieke Bedrijfsprocessen

Met Re-sence Vingerafdruk kun je eenvoudig procedures, product- en behandelinformatie, onderhoudsinstructies voor apparatuur, massages, en andere behandelingstechnieken vastleggen. Het mooie is dat deze informatie toegankelijk is voor het hele team, waardoor je een consistente aanpak kunt waarborgen en het leer- en ontwikkelingsproces binnen het team verbetert.

Doe Mee met de Online Lancering op 3 Maart 2024!

Ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Mis dan niet de onthulling van Re-sence Vingerafdruk tijdens onze online lancering op 3 maart 2024! Schrijf je in en ontdek hoe deze krachtige functionaliteit jouw bedrijf transformeert door middel van e-learning en unieke bedrijfsprocessen.

Schrijf je nu in voor de lancering en ontwikkel jouw bedrijf met Re-sence Vingerafdruk!

Lancering Re-sence 3 maart 2024

Leer en Ontwikkel: Re-sence Vingerafdruk Onthuld

Transformeer jouw bedrijf met e-learning en unieke bedrijfsprocessen. Schrijf je in voor de online lancering op 3 maart 2024 en ontdek de groeimogelijkheden met Re-sence Vingerafdruk!Over de schrijver
Wie ik ben? Mijn naam is Suzan Oerlemans en ik ben al 25 jaar een huidexpert en inmiddels ondernemer in deze tak. Mijn passie voor de huid heeft me gemaakt tot een ware huidfreak, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als innerlijke gezondheid. In het verleden heb ik de Beauty Award gewonnen, destijds nog op nationaal niveau. In de daaropvolgende jaren ben ik leidinggevende geworden van een team en heb ik mijn ondernemerschap ontwikkeld. Rond 2013 ben ik medeoprichter geworden van Cellics Natural Skin Suppletie, waar ik formules heb ontwikkeld en trainingen heb gegeven. Ik heb huidexperts begeleid in het begrijpen van de huid met behulp van de Cellics huidscan en heb ze getraind op het gebied van vitaliteitsexpertise, zowel innerlijk als uiterlijk. Persoonlijk ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in onze innerlijke wereld en vitaliteit in de ruimste zin van het woord. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar maximale vitaliteit. Wat mij Suzan maakt, is mijn verlangen om me op een dieper niveau te verbinden met een onderwerp. Ik zoek altijd naar inzicht, en wel op een breed scala aan vlakken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren laten begeleiden door de beste ondernemers, waaronder Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers, ja die van de bh’s. Hierdoor heb ik kunnen groeien en ben ik uitgegroeid tot een ervaren en volwassen ondernemer. Kortom, ik heb alle aspecten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. Dat ben ik, Suzan.
Reactie plaatsen