Transformeer je Schoonheidsbedrijf met Re-sence Academie
Ontdek de Revolutie in de Schoonheidsbranche bij Re-sence Academie
01 mei 2024 

Ontdek de Revolutie in de Schoonheidsbranche bij Re-sence Academie

In een tijd waarin de schoonheidsindustrie voortdurend evolueert en groeit, is het essentieel voor beauty ondernemers om zich voortdurend te blijven ontwikkelen en aan te passen. Met de recente lancering van de Resence Academie wordt dit nu meer dan ooit mogelijk. Resence biedt een innovatieve benadering van professionele ontwikkeling, waarbij schoonheidsspecialisten de kans krijgen om zich te specialiseren en te groeien op een manier die past bij hun individuele behoeften en doelen.

Wat onderscheidt Resence van andere academies? Het antwoord ligt in de naam zelf: "Re-sence", wat staat voor het opnieuw bewust worden van de essentie van de schoonheidsbranche. Bij Resence draait alles om het empoweren van beauty ondernemers, zodat ze volledig op de hoogte zijn van elk aspect van hun bedrijf en in staat zijn om deze aspecten zelfstandig te beheren en uit te voeren. Van financiën tot marketing, van klantenservice tot productontwikkeling – Resence streeft ernaar om een allesomvattende leeromgeving te bieden waarin geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Een van de meest opvallende kenmerken van Resence is de flexibiliteit die het biedt. In plaats van een vast curriculum te volgen, hebben beauty ondernemers de mogelijkheid om cursussen aan te schaffen die op dat specifieke moment relevant zijn voor hun bedrijf en hun persoonlijke groei. Of het nu gaat om het verbeteren van technische vaardigheden, het verfijnen van leiderschapscapaciteiten of het leren van de nieuwste trends in de branche – bij Resence vinden ondernemers de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om te gedijen.

Bovendien erkent Resence het belang van praktische kennis en ervaring. Daarom worden cursussen niet alleen gegeven door theoretici, maar ook door ervaren professionals uit de industrie zelf. Dit zorgt ervoor dat de inhoud relevant, actueel en direct toepasbaar is in de echte wereld van de schoonheidsbranche.

Een ander voordeel van Resence is de gemeenschap die het creëert. Beauty ondernemers worden aangemoedigd om samen te werken, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Dit bevordert niet alleen een gevoel van verbondenheid, maar ook een cultuur van voortdurende verbetering en innovatie.

Voor veel beauty ondernemers is het begrijpen van kosten en bedrijfsprocessen vaak een uitdaging. Resence neemt deze zorgen weg door praktische, hands-on training aan te bieden die gericht is op het ontwikkelen van financiële en operationele vaardigheden. Hierdoor kunnen ondernemers niet alleen de efficiëntie van hun bedrijf verbeteren, maar ook de winstgevendheid maximaliseren.

Kortom, de lancering van de Resence Academie markeert een opwindende nieuwe fase in de schoonheidsbranche. Door zich te concentreren op empowerment, flexibiliteit en praktische kennis, biedt Resence een unieke kans voor beauty ondernemers om te gedijen in een steeds veranderende markt. Of je nu een ervaren professional bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een nieuwkomer die de grondbeginselen van de industrie wil leren, Resence staat klaar om je te ondersteunen op je reis naar succes. Vanaf vandaag kun je je specialiseren en groeien in de Resence Academie – waar de essentie van schoonheid echt tot leven komt.

Over de schrijver
Wie ik ben? Mijn naam is Suzan Oerlemans en ik ben al 25 jaar een huidexpert en inmiddels ondernemer in deze tak. Mijn passie voor de huid heeft me gemaakt tot een ware huidfreak, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als innerlijke gezondheid. In het verleden heb ik de Beauty Award gewonnen, destijds nog op nationaal niveau. In de daaropvolgende jaren ben ik leidinggevende geworden van een team en heb ik mijn ondernemerschap ontwikkeld. Rond 2013 ben ik medeoprichter geworden van Cellics Natural Skin Suppletie, waar ik formules heb ontwikkeld en trainingen heb gegeven. Ik heb huidexperts begeleid in het begrijpen van de huid met behulp van de Cellics huidscan en heb ze getraind op het gebied van vitaliteitsexpertise, zowel innerlijk als uiterlijk. Persoonlijk ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in onze innerlijke wereld en vitaliteit in de ruimste zin van het woord. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar maximale vitaliteit. Wat mij Suzan maakt, is mijn verlangen om me op een dieper niveau te verbinden met een onderwerp. Ik zoek altijd naar inzicht, en wel op een breed scala aan vlakken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren laten begeleiden door de beste ondernemers, waaronder Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers, ja die van de bh’s. Hierdoor heb ik kunnen groeien en ben ik uitgegroeid tot een ervaren en volwassen ondernemer. Kortom, ik heb alle aspecten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. Dat ben ik, Suzan.
Reactie plaatsen