Ontdek de Re-sence Revolutie: Lancering op 3 maart 2024
Re-sence Revolutie: Lancering op 3 maart 2024!
03 januari 2024 

Re-sence Revolutie: Lancering op 3 maart 2024!

🌟 Suzan Oerlemans | LANCERINGl | Re-sence

Lancering Re-sence 3 maart 2024

📆 Mark your calendars! Op 3 maart 2024 kan jouw praktijk een nieuwe fase ingaan door gebruik te maken van Re-sence. De meest innovatieve webapplicatie voor beauty-huid en andere welzijnsprofessionals.

Na drie jaar ontwikkelen en na een jaar zelf alle functionaliteiten te hebben getest in mijn eigen HUIDINSTITUUT is het eindelijk zover! De lanceringsdatum voor de gloednieuwe digitale innovatie Re-sence is bekend: 3 maart 2024. 🎉

Ik nodig je uit om samen met mij deze mijlpaal te vieren. Schrijf je nu in en ontdek hoe deze 6 geweldige functies een revolutie zullen teweegbrengen in onze welzijnspraktijk! 🌺✨

🔗

Lancering Re-sence 3 maart 2024

Schrijf je snel in want vol is vol en alleen dan kun je gebruik maken van alle early bird voordelen wanneer je zelf met Re-sence wilt gaan werken.

Hier is een kleine sneak peek van de 6 functionaliteiten van Re-sence die ik zal demonstreren.

  • 🌈 Re-sence Wensen & Vitaliteit: Voor een gepersonaliseerde cliëntinteractie.
  • 📊 Re-sence Reports: Optimaliseert jouw behandelingen met gestructureerde rapporten.
  • 📑 Re-sence Formulieren: Zeg vaarwel tegen papieren rompslomp en verwelkom digitale efficiëntie.
  • 🧠 Re-sence Advies: Persoonlijke inzichten voor een verbeterde adviespraktijk.
  • 📚 Re-sence Vingerafdruk: E-learning voor bedrijfsontwikkeling en unieke processen.
  • 📈 Re-sence Academie: Boost jouw welzijnspraktijk met ondernemerscursussen.

Lancering Re-sence 3 maart 2024

Ik kan niet wachten om deze innovaties met jou te delen. Laten we samen de weg inslaan naar een bloeiende welzijnspraktijk! 💖✨

Lieve groet Suzan van Re-sence

Over de schrijver
Wie ik ben? Mijn naam is Suzan Oerlemans en ik ben al 25 jaar een huidexpert en inmiddels ondernemer in deze tak. Mijn passie voor de huid heeft me gemaakt tot een ware huidfreak, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als innerlijke gezondheid. In het verleden heb ik de Beauty Award gewonnen, destijds nog op nationaal niveau. In de daaropvolgende jaren ben ik leidinggevende geworden van een team en heb ik mijn ondernemerschap ontwikkeld. Rond 2013 ben ik medeoprichter geworden van Cellics Natural Skin Suppletie, waar ik formules heb ontwikkeld en trainingen heb gegeven. Ik heb huidexperts begeleid in het begrijpen van de huid met behulp van de Cellics huidscan en heb ze getraind op het gebied van vitaliteitsexpertise, zowel innerlijk als uiterlijk. Persoonlijk ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in onze innerlijke wereld en vitaliteit in de ruimste zin van het woord. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar maximale vitaliteit. Wat mij Suzan maakt, is mijn verlangen om me op een dieper niveau te verbinden met een onderwerp. Ik zoek altijd naar inzicht, en wel op een breed scala aan vlakken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren laten begeleiden door de beste ondernemers, waaronder Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers, ja die van de bh’s. Hierdoor heb ik kunnen groeien en ben ik uitgegroeid tot een ervaren en volwassen ondernemer. Kortom, ik heb alle aspecten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. Dat ben ik, Suzan.
Reactie plaatsen