Ontdek Re-sence: Het complete digitale intakegesprek voor huidprofessionals | Suzan Oerlemans
24 mei 2023 

"Re-sence: Transformeer jouw huidpraktijk met het revolutionaire digitale intakegesprek, ontwikkeld door Suzan Oerlemans"

Na 3 jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling is het zover! Re-sence, het allereerste en meest complete digitale intakegesprek, is nu beschikbaar voor elke huidprofessional. Dit innovatieve systeem is ontwikkeld door Suzan Oerlemans, een bekroonde expert en eigenaresse van Suzan Oerlemans Huidinstituut. Ontdek hoe Re-sence de manier waarop huidspecialisten werken revolutioneert en de klantbeleving naar nieuwe hoogten tilt.

Digitaal Intakegesprek: Het ultieme instrument voor huidprofessionals

Re-sence introduceert een geheel nieuw tijdperk voor huidspecialisten met zijn geavanceerde digitale intakegesprek. Geen papieren formulieren of onoverzichtelijke vragenlijsten meer. Met Re-sence wordt het intakeproces moeiteloos en efficiënt. Het stelt huidprofessionals in staat om een gedetailleerd beeld te krijgen van hun cliënten, inclusief hun behoeften, wensen en persoonlijke doelen. Dit digitale intakegesprek is ontworpen om een holistische kijk te bieden op de huidproblemen van elke individuele cliënt, waardoor de oorzaak bij de bron kan worden aangepakt.

Revolutionaire primeur in Nederland

Re-sence is niet zomaar een digitaal intakegesprek, het is een primeur in Nederland! Het is het allereerste systeem dat zo'n uitgebreide en volledige ervaring biedt aan huidprofessionals. Suzan Oerlemans heeft haar jarenlange praktijkervaring en expertise gebruikt om een systeem te creëren dat voldoet aan de specifieke behoeften van huidspecialisten. Dit betekent dat elke huidprofessional, ongeacht de grootte van hun praktijk, nu toegang heeft tot een krachtig instrument dat hun werk naar nieuwe hoogten tilt.

De Visionaire Achter Re-sence: Suzan Oerlemans

Suzan Oerlemans, een toonaangevende vitaliteitsexpert en winnares van de Beauty Awards, heeft meer dan 1000 cliënten geholpen in haar eigen Huidinstituut. Na jaren van toewijding heeft ze haar kennis en ervaring gebundeld om Re-sence te creëren. Dit baanbrekende systeem stelt huidprofessionals in staat om op een professionele en geavanceerde manier te werken, met een duidelijk overzicht van elke cliënt en alle benodigde informatie binnen handbereik. Dankzij Suzan's visie en expertise kunnen huidprofessionals nu met vertrouwen en enthousiasme te werk gaan.

Het Complete Pakket: Re-sence neemt huidprofessionals mee naar een nieuw niveau van excellentie.

Re-sence biedt huidprofessionals een allesomvattend pakket dat verder gaat dan alleen een digitaal intakegesprek. Met behulp van dit geavanceerde systeem kunnen huidspecialisten de meest passende behandelingen en adviezen bieden aan hun cliënten. Het intuïtieve dashboard van Re-sence geeft direct toegang tot alle relevante informatie die nodig is om elke cliënt een vijfsterrenervaring te bieden. Van de eerste kennismaking tot aan de nazorg, Re-sence begeleidt huidprofessionals door het hele proces.

Verhoogde klanttevredenheid: Met Re-sence voelt elke cliënt zich direct de professionaliteit van jouw instituut. Het digitale intakegesprek zorgt ervoor dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien tijdens de behandeling. Huidprofessionals kunnen de cliënt echt zien en begrijpen, waardoor ze de meest gepersonaliseerde behandelingen en adviezen kunnen geven. De klanttevredenheid wordt hierdoor naar nieuwe hoogten getild, wat resulteert in loyale en tevreden cliënten.

Efficiëntie en tijdsbesparing: Re-sence stroomlijnt het hele proces voor huidprofessionals. Geen onnodige vragen meer tijdens de behandeling, geen onvolledig beeld van de algehele gezondheid en geen cliënten die zich niet gehoord of gezien voelen. Het systeem verzamelt alle benodigde informatie op een gestructureerde en overzichtelijke manier, waardoor huidprofessionals meer tijd kunnen besteden aan wat ze het beste doen: het leveren van hoogwaardige behandelingen en zorg aan hun cliënten.

Klaar voor de toekomst: Re-sence brengt de huidprofessional naar de voorhoede van de industrie. Het is ontwikkeld met de nieuwste technologieën en inzichten, zodat huidprofessionals altijd up-to-date zijn en kunnen profiteren van de meest geavanceerde mogelijkheden. Met Re-sence kunnen huidprofessionals hun praktijk verder professionaliseren en uitbreiden, met de zekerheid dat ze werken met een state-of-the-art systeem dat hen ondersteunt bij het leveren van de beste zorg aan hun cliënten.

Kortom, Re-sence is het antwoord waar huidprofessionals naar op zoek waren. Het digitale intakegesprek, het eerste in Nederland, ontwikkeld door Suzan Oerlemans, biedt een complete en geavanceerde ervaring. Het stelt huidprofessionals in staat om hun werk te verbeteren, klanttevredenheid te verhogen en zich voor te bereiden op de toekomst. Re-sence is de ultieme partner voor elke huidprofessional die streeft naar excellentie en succes. Maak je klaar om te transformeren met Re-sence.Over de schrijver
Wie ik ben? Mijn naam is Suzan Oerlemans en ik ben al 25 jaar een huidexpert en inmiddels ondernemer in deze tak. Mijn passie voor de huid heeft me gemaakt tot een ware huidfreak, zowel op het gebied van uiterlijke verzorging als innerlijke gezondheid. In het verleden heb ik de Beauty Award gewonnen, destijds nog op nationaal niveau. In de daaropvolgende jaren ben ik leidinggevende geworden van een team en heb ik mijn ondernemerschap ontwikkeld. Rond 2013 ben ik medeoprichter geworden van Cellics Natural Skin Suppletie, waar ik formules heb ontwikkeld en trainingen heb gegeven. Ik heb huidexperts begeleid in het begrijpen van de huid met behulp van de Cellics huidscan en heb ze getraind op het gebied van vitaliteitsexpertise, zowel innerlijk als uiterlijk. Persoonlijk ben ik mezelf ook steeds meer gaan verdiepen in onze innerlijke wereld en vitaliteit in de ruimste zin van het woord. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar maximale vitaliteit. Wat mij Suzan maakt, is mijn verlangen om me op een dieper niveau te verbinden met een onderwerp. Ik zoek altijd naar inzicht, en wel op een breed scala aan vlakken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren laten begeleiden door de beste ondernemers, waaronder Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers, ja die van de bh’s. Hierdoor heb ik kunnen groeien en ben ik uitgegroeid tot een ervaren en volwassen ondernemer. Kortom, ik heb alle aspecten van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden. Dat ben ik, Suzan.
Reactie plaatsen