Mijn Reis naar Succes: Welzijn Ondernemen met Re-sence Academie
Re-sence Suzan Oerlemans
Suzan Oerlemans
01/03/2024
1 min
0

Welzijn Ondernemen: Mijn Re-sence Academie Verhaal

01/03/2024
1 min
0

Het was een keerpunt als welzijnsprofessional. Mijn praktijk draaide goed, maar ik voelde dat er iets ontbrak - een sleutel tot groei die verder ging dan de gebruikelijke behandelingen. Dat was het moment waarop ik de Re-sence ben gaan ontwikkelen en Re-sence Academy is een van de 6 functionaliteiten die mijn (en binnenkort ook jouw) praktijk systeemgedragen maken.

De Kracht van Re-sence Academie

Re-sence begrijpt dat welzijnsprofessionals meer nodig hebben dan alleen kennis over behandelingen. Ondernemersvaardigheden zijn essentieel om een bloeiende praktijk op te bouwen. Suzan Oerlemans deelt haar persoonlijke ervaringen met de Re-sence Academie, die haar ondernemersreis een nieuwe dimensie gaven.

Welzijnspraktijk Groei

In de Academy zitten MKB vaardigheden cursussen die eigenlijk iedereen kan gebruiken en die ik ontwikkelde om steeds naar een hoger niveau van ondernemen te kunnen gaan.

De variatie aan cursussen, waaronder branding, strategie en marketing, opende mijn ogen voor nieuwe mogelijkheden. 

Online Lancering Re-sence

Lancering Re-sence 3 maart 2024

3 maart 2024 is het zover. Dan Gaan we Re-sence met 6 innovatieve functionaliteiten lancerien in een online live lancering met demonstraties en voordeel! Mis het niet en schrijf je in!

Ondernemersgroei Aangekondigd: Re-sence Academie

De Re-sence Academie is niet zomaar een reeks cursussen; het is een platform dat welzijnsprofessionals de tools biedt om niet alleen te gedijen in hun vakgebied, maar ook als ondernemers te bloeien.

Schrijf Je In Voor de Online Lancering!

Lancering Re-sence 3 maart 2024

Wil jij jouw welzijnspraktijk naar nieuwe hoogten tillen? Mis dan niet de online lancering van Re-sence op 3 maart 2024. Schrijf je in voor een wereld van ondernemersgroei, waar de Re-sence Academie jouw reis naar succes mogelijk maakt. Schrijf je nu in voor de lancering en ontdek hoe Re-sence Academie jouw welzijnspraktijk kan transformeren!

Reacties